Fjalimi i Presidentit Pendarovski në panelin – diskutues me temë “Depolarizimin e diskursit publik: kriteri maqedonas “padukshëm” për anëtarësimin në BE”

Fjalimi i Presidentit Pendarovski në panelin – diskutues me temë “Depolarizimin e diskursit publik: kriteri maqedonas “padukshëm” për anëtarësimin në BE”

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, sot i drejtoi panelit -diskutues me temë “Depolarizimin e diskursit publik: kriteri maqedonas “padukshëm” për anëtarësimin në BE”, e organizuar nga Instituti për Shkenca...
Takim Pendarovski – Maas: Konfirmohet mbështetja e fuqishme nga Gjermania për integrimin evropian të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Takim Pendarovski – Maas: Konfirmohet mbështetja e fuqishme nga Gjermania për integrimin evropian të Republikës së Maqedonisë së Veriut

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, në kuadër të vizitës zyrtare në Republikën Federale të Gjermanisë, u takua me Ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës Federale të Gjermanisë, Heiko Maas. Në takimin u shkëmbyen mendime për...
Presidenti Pendarovski realizoi takim informues me anëtarët e grupit të punës për kontribut gjatë krijimit të ligjit për të rinjtë

Presidenti Pendarovski realizoi takim informues me anëtarët e grupit të punës për kontribut gjatë krijimit të ligjit për të rinjtë

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski sot realizoi takim informues me anëtarët e grupit të punës për kontribut gjatë krijimit të ligjit për të rinjtë. (Ligji për pjesëmarrjen e të rinjve dhe politikat rinore.) Në takimin anëtarët e grupit...