2010 година
Скопје, Доделување на признанието ,,Повелба на Република Македонија’’ на Фестивалот на детска песна ,,Златно славејче
Декември 2010
There are no translations available.

Скопје, Потпишување протокол за обезбедување стипендии „Борис Трајковски“ за постдипломски студии на бизнис-администрација на Сити колеџ во Солун
Ноември 2010
There are no translations available.

Скопје, Средба со експертска делегација на руската компанија ГАЗПРОМ
Октомври 2010
There are no translations available.

Средба на Претседателот Иванов со раководството на Собранието на Република Македонија
Септември 2010
There are no translations available.

Обраќање на Претседателот Иванов по повод денот на АРМ
Август 2010
There are no translations available.

Официјална посета на Претседателот Иванов на Швајцарската Конфедерација
Јули 2010
There are no translations available.

Претседателот Иванов и Претседателот на Косово Сејдиу
Јуни 2010
There are no translations available.

Скопје - Претседателот Иванов со Претседателот на Република Романија Трајан Басеску.
Мај 2010
There are no translations available.

Претседателот Иванов со Претседателот на Република Албанија д-р Бамир Топи пред почесната града на АРМ.
Април 2010
There are no translations available.

Претседателот Иванов во посета на Манастирот Св. Јован Бигорски
Март 2010
There are no translations available.

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов со Претседателот на Црна Гора Филип Вујанoвиќ
Февруари 2010
There are no translations available.

Централно одбележување на Рождеството Христово - Божик во Соборниот храм „Свети Климент Охридски“
Јануари 2010
There are no translations available.