Претседателот Иванов положи свежо цвеќе по повод 11 Октомври - Денот на народното востание
Wednesday, 11 October 2017 10:06   
There are no translations available.


Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, по повод 11 Октомври - Денот на народното востание, денеска во Прилеп, положи свежо цвеќе на спомениците на Методија Андонов Ченто и Кузман Јосифовски Питу и на спомен обележјето „Могила на непобедените".

mogila_3

  Back<<Назад