Во медиумите

2019.02.25_Gala_vecher

Вечер, Број 16966 - 25 февруари 2019 година


***

Свечено отворање на десеттата по ред Школа за млади лидери
Струга, 11 февруари 2019 година


2019.02.11__-__2019.02.16_Odblisku_so_Skolata_za_mladi_lideri2019.02.18_Uspesnite_prikazni_na_Skolata_za_mladi_lideri
2019.02.23___-_


***

Свечено отворање на деветтата по ред Школа за млади лидери

Струга, 20 август 2018 година

20.08.2018-MKD.mk


***

Интервју на Ацо Момчиловиќ за Вечер

23.08.2018-Momcilovic


***

29.08.2018-_Shkola_Prilep
***


Интервју на Бајбарс Алтунташ за Press24


30.08.2018_-_Press24_-_Altuntash


***

Интервју на Снежана Зивчевска-Сталперс за МКД

31.08.2018_-_MKD.mk_-_Snezana_Zivchevska_Stalpers
***

Свечено отворање на петтата по ред Школа за млади лидери

Охрид, 19 август 2014 година

2014.08.19_MIA_otvoranje

2014.08.20_Vecher_01_crop

2014.08.20_Vecher_02_crop2

***

Инфо на турската новинска агенција Анадолија, дописништво Сараево

2014.08.19_Anadolija_otvoranje

***
Посета на учесниците на Школата за млади лидери на општините Охрид, Вевчани и Ресен

2014.08.23_Makfax_lideri_Ohrid
***

Интервју на Мухамед Мешиќ за Канал 5

2014.08.24_Kanal5_Meshikj_foto


***

Посета на учесниците на Школата за млади лидери на геријатриското одделение при Општата болница - Охрид

2014.08.25_Kurir_gerijatrija

2014.08.25_Vecher_gerijatrija

***

Прием на учесниците на Школата за млади лидери кај претседателот Иванов
Охрид, 25 август 2014 година

2014.08.25_OhridNews_priem_Vila_Biljana_1
2014.08.25_OhridNews_priem_Vila_Biljana_2

***
Интервју на Патрик Џефсон за ТЕА Модерна

2014.08.27_TEA_Moderna_Patrik_Jefson_01-page-0012014.08.27_TEA_Moderna_Patrik_Jefson_02-page-001
***

Интервју на Кент Патон за Нова Македонија

2014.08.27_Paton_NM-page-001

***

Интервју на Џејсон Мико за Сител

2014.08.30_Miko_Sitel

***

Свечено затворање на петтата по ред Школа за млади лидери

Охрид, 28 август 2014 година

2014.08.28_MIA_zatvoranje_za_Shkolata
***

Доделување на сертификати на учесниците на петтата по ред Школа за млади лидери

Скопје, 03 септември 2014 година

2014.09.03_MIA_sertifikati

***

Инфо на руската новинска агенција ИТАР-ТАСС

2014.09.05_ITAR-TASS-page-001
2014.09.05_ITAR-TASS-page-002
***

 

Фото галерија

galerija-lideri

Web-BANER_2_small_3