Претседателот Иванов прогласен за „Почесен доктор на науки“ на Бугарската академија на науките
Понеделник, 21 Ноември 2016   

BAN2
BAN21112016Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, на свечена церемонија во Бугарската академија на науките (БАН) во Софија е прогласен за „Почесен доктор на науки".

По тој повод, претседателот Иванов одржа предавање на тема „Миграциите и мигрантите: предизвици за третиот милениум".

  Back<<Назад