Средба со Сојузот на здруженијата на Македонците од Егејскиот дел на Македонија - „Македон“
Четврток, 08 Февруари 2018   

PRM_-_Sojuz_MakedonПретседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов денеска прими делегација на Сојузот на здруженијата на Македонците од Егејскиот дел на Македонија - „Македон" и секретаријатот на Петтата светска средба на децата бегалци. На средбата, тие го запознаа претседателот Иванов со подготовките за Петтата светска средба на децата бегалци што ќе се одржи од 30 јуни до 2 јули годинава.

  Back<<Назад