Помилување по повод Новата 2019 година
Понеделник, 24 Декември 2018   

PRM_portret_01

Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, по повод Новата 2019 година, даде помилување на 16 осудени лица, кои делумно се ослободуваат од натамошно извршување на казната затвор.


  Back<<Назад