header

header_peperut_-_Copy3

Одбележан јубилејот - 10 години Дневен центар за лица со церебрална парализа
Четврток, 03 Декември 2015   


Сопругата на претседателот на Република Македонија, г-ѓа Маја Иванова, по повод 3. декември, Меѓународниот ден на лицата со инвалидност, денеска присуствуваше на одбележувањето на јубилејот 10 години постоење на Дневниот центар за лица со церебрална парализа.
CEREBRALNA_PARALIZA 

 

Биографија

Првата дама на Република Македонија, госпоѓа Маја Иванова, е дипломиран правник кој во слободното време пишува поезија. 

Повеќе

 

Фото галерија

Maja_fotogal