header

header_peperut_-_Copy3

Пакетчиња за децата од Детската клиника од г-ѓа Маја Иванова

 

Биографија

Првата дама на Република Македонија, госпоѓа Маја Иванова, е дипломиран правник кој во слободното време пишува поезија. 

Повеќе