header

header_peperut_-_Copy3

Средба на г-ѓа Маја Иванова со г-ѓа Емине Ердоган

 

Биографија

Првата дама на Република Македонија, госпоѓа Маја Иванова, е дипломиран правник кој во слободното време пишува поезија. 

Повеќе