header

header_peperut_-_Copy3

Велигденски ручек на г-ѓа Иванова за сопругите на амбасадорите

 

Биографија

Првата дама на Република Македонија, госпоѓа Маја Иванова, е дипломиран правник кој во слободното време пишува поезија. 

Повеќе