header

header_peperut_-_Copy3

Г-ѓа Иванова во посета на Детската болница на Мичиген во Детроит

 

Биографија

Првата дама на Република Македонија, госпоѓа Маја Иванова, е дипломиран правник кој во слободното време пишува поезија. 

Повеќе