header

header_peperut_-_Copy3

Активности на г-ѓа Иванова за време на 73. ГС на ОН

 

Биографија

Првата дама на Република Македонија, госпоѓа Маја Иванова, е дипломиран правник кој во слободното време пишува поезија. 

Повеќе