Активности на г-ѓа Елизабета Ѓоргиевска

Сопругата на претседателот во посета на Битола

Сопругата на претседателот во посета на Битола

Сопругата на претседателот Елизабета Ѓоргиевска денеска беше во посета на Битола при што ја посети Приватната установата за социјална заштита на стари лица Дом Софија и оствари средби со претставници на Центарот за психосоцијална поддршка и истражувања „Одраз“ и со...

Обраќање на сопругата на претседателот на конференцијата „Успешни жени за успешен регион“

Обраќање на сопругата на претседателот на конференцијата „Успешни жени за успешен регион“

  Сопругата на претседателот Елизабета Ѓоргиевска се обрати на конференцијата  „Успешни жени за успешен регион“  што се одржа во Скопје во организација на регионалната непрофитна иницијатива Women on Boards Adria - WOBA (Жени во органи на управување Јадран). Во...

Сопругата на претседателот со поддршка на мисијата на СОС Детско Село

Сопругата на претседателот со поддршка на мисијата на СОС Детско Село

Сопругата на претседателот Елизабета Ѓоргиевска се обрати на настанот „Едно семејство“ што се одржа под нејзино покровителство, а во организација на СОС Детско село. Со овој настан СОС Детско село им оддава признание на пријателите, донаторите и на поддржувачите на...

Обраќање на г-а Ѓоргиевска на изложбата посветена на жените во општеството, културата и науката

Обраќање на г-а Ѓоргиевска на изложбата посветена на жените во општеството, културата и науката

Сопругата на претседателот Елизабета Ѓоргиевска присуствуваше и се обрати на отворањето на изложбата „Калиопе Aвстрија и Северна Македонија, жените во општеството, културата и науката“ што се одржа во организација на амбасадата на Австрија во земјава, а во соработка...

Обраќање на сопругата на претседателот на панел дискусијата „Придонесот на жените во здравство“

Обраќање на сопругата на претседателот на панел дискусијата „Придонесот на жените во здравство“

Сопругата на претседателот, Елизабета Ѓоргиевска се обрати на панел дискусијата „Придонесот на жените во здравство“ што под нејзино покровителство се одржа во Кабинетот на претседателот. Настанот е во организација на Хелт Хаб , Канцеларија на претседателот на...

Обраќање на сопругата на претседателот на панел дискусија по повод Денот на ретките болести

Обраќање на сопругата на претседателот на панел дискусија по повод Денот на ретките болести

  Сопругата на претседателот Елизабета Ѓоргиевска присуствуваше и се обрати на панел дискусија посветена на Денот на ретките болести во организација на Националната алијанса за ретки болести на Македонија – НАБРМ.   [gallery...

Сопругата на претседателот се обрати на настанот „Поттикнување на успешна иднина на младите“

Сопругата на претседателот се обрати на настанот „Поттикнување на успешна иднина на младите“

  Сопругата на претседателот Елизабета Ѓоргиевска присуствуваше и се обрати на настанот „Поттикнување на успешна иднина на младите“ во организација на Импакт Вајс Солушнс и Центарот за управување со промени. Настанот, којшто претставува мотивациска дискусија со...

Сопругата на претседателот на завршниот настан на проектот „Силни женски организации, силно општество”

Сопругата на претседателот на завршниот настан на проектот „Силни женски организации, силно општество”

Сопругата на претседателот Елизабета Ѓоргиевска денеска присуствуваше на завршниот настан на проектот „Силни женски организации, силно општество“, којшто беше спроведуван од Организацијата на жените на општина Велес со финансиска поддршка од механизмот за граѓанска...

Посета на сопругата на претседателот на детските клиники во Скопје и неформална средба со деца и млади во Млади Хаб

Посета на сопругата на претседателот на детските клиники во Скопје и неформална средба со деца и млади во Млади Хаб

Сопругата на претседателот, Елизабета Ѓоргиевска денеска беше во посета на ЈЗУ Универзитетската клиника за детски болести и ЈЗУ Институт за белодробни заболувања кај децата – Козле во Скопје, а во Канцеларијата на претседателот, Млади Хаб имаше неформална средба со...

Сопругата на претседателот се обрати на конференцијата „Женско лидерство – време е да се скрши „стаклениот покрив“

Сопругата на претседателот се обрати на конференцијата „Женско лидерство – време е да се скрши „стаклениот покрив“

Сопругата на претседателот, Елизабета Ѓоргиевска се обрати на конференцијата „Женско лидерство – време е да се скрши „стаклениот покрив“ во организација на М6 Едукативен Центар. Во своето обраќање, сопругата на претседателот истакна дека создавањето на еднакви...

Ѓоргиевска: Потребна е зголемена будност и грижа за менталното здравје на жената без разлика на нејзината возраст, положба и статус.

Ѓоргиевска: Потребна е зголемена будност и грижа за менталното здравје на жената без разлика на нејзината возраст, положба и статус.

Сопругата на претседателот, Елизабета Ѓоргиевска учествуваше и се обрати на панел дискусијата „Здравјето не е само физичко -Ти ја имаш силата“ што се одржа во организација на НЕОКОРТЕКС - Центар за психотерапија, психодијагностика, тренинг и едукација. Во своето...

Сопругата на претседателот учествуваше на настанот „Едуцирај, ангажирај се, еманципирај: Панел-дискусија за превенција на адолесцентна бременост“

Сопругата на претседателот учествуваше на настанот „Едуцирај, ангажирај се, еманципирај: Панел-дискусија за превенција на адолесцентна бременост“

 Сопругата на претседателот, Елизабета Ѓоргиевска учествуваше на настанот „Едуцирај, ангажирај се, еманципирај: Панел-дискусија за превенција од адолесцентна бременост“ што се одржа во Eвропска куќа, Скопје. ...

Следете ја Елизабета Ѓоргиевска на социјалните медиуми.