12 inxhinierët më të suksesshëm të diplomuar fitues të mirënjohjes “Unaza e inxhinierit”

23 Qershor 2022 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski sot ua dorëzoi mirënjohjen “Unaza e inxhinierit” 12 studentëve më të suksesshëm të cilët kanë diplomuar në fakultetet të cilat kultivojnë disiplinat inxhinierike në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Fituesit e sivjetshëm të mirënjohjes “Unaza e inxhinierit” janë:

 • Ana Jankullovska, Fakulteti i arkitekturës, Universiteti “Shën. Kirili dhe Metodij” – Shkup
 • Ana Todorova, Fakulteti i ndërtimtarisë, Universiteti “Shën. Kirili dhe Metodij” – Shkup
 • Stefania Josifovska, Fakulteti i inxhinierisë mekanike, Universiteti “Shën. Kirili dhe Metodij” – Shkup
 • Nebojsha Levkovski, Fakultetit teknologjik-metalurgjik, Universiteti “Shën. Kirili dhe Metodij” – Shkup
 • Damjan Petrovski, Fakulteti i shkencave bujqësore dhe ushqimit, Universiteti “Shën. Kirili dhe Metodij” – Shkup
 • Andrej Milllovanoviq, Fakulteti i shkencave informatike dhe inxhinierisë kompjuterike, Universiteti “Shën. Kirili dhe Metodij” – Shkup
 • Bisera Donevska, Fakulteti i shkencave pyjore, arkitekturës së peizazhit dhe ekoinxhinierisë “Hans Em”, Universiteti “Shën. Kirili dhe Metodij” – Shkup
 • Naum Dimitrievski, Fakulteti i elektroteknikës dhe teknologjive informatike, Universiteti “Shën. Kirili dhe Metodij” – Shkup;
 • Blerina Zendeli, Fakulteti për dizajn dhe teknologji të mobilieve dhe enterierit, Universiteti “Shën. Kirili dhe Metodij” – Shkup
 • Teodora Petkovska, Fakulteti i shkencave matematikore dhe natyrore, Universiteti “Shën. Kirili dhe Metodij” – Shkup
 • Stojçe Reçanoski, Fakulteti elektroteknik, Universiteti “Goce Dellçev” – Shtip dhe
 • Marija Stojanoska, Fakulteti teknologjik, Universiteti “Klimenti i Ohrit” – Manastir

Manifestimi “Unaza e inxhinierit” mbahet për të 19-tën herë me organizim nga Institucioni inxhinierik i Maqedonisë dhe Oda e arkitektëve të autorizuar dhe e inxhinierëve të autorizuar, kurse me mbështetje nga Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Presidenti Pendarovski u takua me maratonistin Dario Ivanovski

Presidenti Pendarovski u takua me maratonistin Dario Ivanovski

Presidenti Stevo Pendarovski sot në parkun e qytetit në Shkup u takua me maratonistin Dario Ivanovski, i cili para disa ditësh vendosi rekord të ri maqedonas në maratonën në Sevilja, Spanjë, si dhe me trajnerin dhe menaxherin e tij, Igor Jakimovskin dhe atletin Zhan...