Thirrje për akreditim të ekipeve mediatike – Vizita zyrtare e Presidentit të RF të Gjermanisë, Frank-Valter Shtajnmajer

23 Nëntor 2022 | Kumtesat

Ju informojmë se më 29 dhe 30 nëntor 2022 për vizitë zyrtare në Republikën e Maqedonisë së Veriut do të qëndrojë Presidenti i Republikës Federative të Gjermanisë, Frank-Valter Shtajnmajer.
Mediat e interesuara për ndjekjen e vizitës zyrtare, është t nevojshme të akreditohen deri më 25 nëntor 2022 (e premte) deri në orën 10:00, duke dorëzuar këto të dhëna:

– Emri dhe mbiemri i anëtarëve të ekipit mediatik (gazetar dhe kameraman)
– Numrin e letërnjoftimit

Të dhënat duhet të dorëzohen në adresën elektronike [email protected]
Personi për kontakt:

Biljana Radeva, 076/45 55 45

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

VMRO-DPMNE në mungesë të ideve dhe të ofertës thelbësore për qytetarët vazhdon të përdorë zhargonin rrugor dhe frazat e konsumuara, duke u përpjekur që ta diskreditojë Presidentin Pendarovski dhe reputacionin e tij. Me komunikimin e tillë politik VMRO-DPMNE-ja nuk do...

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Në suazat e aktivitetit “Kabinet i hapur”, sot Kabinetin e Presidentit e vizituan fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” nga Shuto Orizari, dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare “Dimitar Makedonski” nga Aerodromi, “Kiro Gligorov” nga Qendra dhe “Kuzman Josifovski...