Takimi i Presidentit Pendarovski me Toni Bler

17 Janar 2023 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski në suazat e pjesëmarrjes në Forumin botëror ekonomik në Davos, u takua me Toni Blerin, ish-kryeministrin britanik dhe kryesuesin ekzekutiv të Institutit për ndryshime globale.

Në këtë takim u bisedua mbi aktivitetet e përgjithshme të institutit, në drejtim të ndërtimit të shoqërive të hapura, inkluzive dhe me prosperitet, si dhe mbi mbështetjen për zhvillim teknologjik të vendeve të cilat kanë ambicie të jenë konkurruese dhe të jenë në hap me vendet e përparuara teknologjike.

Në këtë takim u shkëmbyen mendime edhe mbi aktivitetet e deritanishme të institutit në Maqedoninë e Veriut, si dhe mbi mundësitë për thellimin e bashkëpunimit.

Në këtë takim të dy bashkëfolësit shkëmbyen mendime mbi ngjarjet aktuale në rajonin më të gjerë.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Urimi i Presidentit Pendarovski me rastin e Ramazan Bajramit

Urimi i Presidentit Pendarovski me rastin e Ramazan Bajramit

Presidenti Stevo Pendarovski, me rastin e festës së madhe myslimane Ramazan Bajram, u dërgoi urim qytetarëve të fesë islame në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe kreut të Bashkësisë Fetare Islame, Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetahu. I nderuar Reisul Ulema H....