Takim lamtumire e Presidentit Pendarovski me ambasadoren Maria Edileuza Fontenele Reis

5 Tetor 2023 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski, sot e mirëpriti në takim lamtumire ambasadoren e Republikës Federative të Brazilit, Maria Edileuza Fontenele Reis.

Në këtë takim u shpreh kënaqësia nga bashkëpunimi i të dy shteteve në suazat e organizatave ndërkombëtare dhe është referuar se shkëmbejmë vlera të përbashkëta, sidomos në diplomaci, zgjidhjen paqësore të konflikteve dhe respektimin e sundimit të të drejtës.

Të dy bashkëfolësit konstatuan se edhe përkrah largësisë gjeografike midis dy vendeve mike ekziston potencial për zhvillimin e marrëdhënieve të ndërsjella, sidomos në fushën e ekonomisë dhe të investimeve, si edhe në fushën e kulturës dhe turizmit.

Duke e falënderuar ambasadoren braziliane për angazhimin dhe kontributin diplomatik, Presidenti Pendarovski i uroi sukses personal dhe profesional në të ardhmen.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit