Pritja vjetore e përfaqësuesve të korit diplomatik

Pritja vjetore e përfaqësuesve të korit diplomatik

I nderuar  Ministër i punëve të jashtme, E  nderuara ambasadore, doajene e korit diplomatik në Shkup, Ekselenca tuaja. Zonja dhe zotërinj, Kam kënaqësinë, juve, anëtarëve të korit diplomatik, t’ju dëshiroj...

Urimi i Presidentit Pendarovski me rastin e festave të fundvitit

Urimi i Presidentit Pendarovski me rastin e festave të fundvitit

Qytetarë të nderuar, Në prag të festave të vitit të ri dhe të Krishtlindjeve dëshirojmë paqe dhe mirëqenie në shtëpinë tonë si dhe shëndet, lumturi dhe respekt në familje. Ne të gjithë jemi një familje e madhe e cila ka një shtëpi të përbashkët - ky është shteti ynë i...