Presidenti Pendarovski mbajti fjalim në hapjen solemne të SKOMRAHI-t 2022

Presidenti Pendarovski mbajti fjalim në hapjen solemne të SKOMRAHI-t 2022

Presidenti Stevo Pendarovski dje në mbrëmje në Teatrin e dramës në Shkup mbajti fjalim në hapjen solemne të Takimeve të 30-ta ndërkombëtare të studentëve të akademive dhe fakulteteve të arteve dramatike SKOMRAHI 2022, që me mbështetje të Presidentit të Republikës së...