d-r Aleksandar Spasov është propozuar si përfaqësues i Kabinetit të Presidentit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për anëtar në Këshillin Nacional për Eurointegrimet

19 Qershor 2019 | Kumtesat

Kabineti i Presidentit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, sot dërgoi njoftim deri tek kryetari i Komisionit për zgjedhje dhe emërime të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Illija Dimovski se docent d-r Aleksandar Spasov, nga Universiteti “Shën Kirili dhe Metodi” është propozuar si përfaqësues i Kabinetit të Presidentit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për anëtar në Këshillin Nacional për Eurointegrimet.

Njëkohësisht, Kabineti i Presidentit të Republikës së Maqedonisë së Veriut kërkon shkarkimin e prof. Dr. Ivanka Dodovska, e cila deri tani ishte përfaqësues në Këshillin Nacional për eurointegrime të Kabinetit të mëparshëm.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Urimi i Presidentit Pendarovski me rastin e Ramazan Bajramit

Urimi i Presidentit Pendarovski me rastin e Ramazan Bajramit

Presidenti Stevo Pendarovski, me rastin e festës së madhe myslimane Ramazan Bajram, u dërgoi urim qytetarëve të fesë islame në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe kreut të Bashkësisë Fetare Islame, Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetahu. I nderuar Reisul Ulema H....