Presidenti Pendarovski vendosi lule me rastin e 152-vjetorit të lindjes së Goce Dellçevit

4 Shkurt 2024 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski sot në oborrin e kishës “Shën. Spas” në Shkup vendosi lule të freskëta pranë vendprehjes së përhershme të kolosit të veprës revolucionare dhe shtetësisë maqedonase, Goce Dellçev, me rastin e 152-vjetorit të lindjes së tij.

Presidenti Stevo Pendarovski sot në oborrin e kishës “Shën. Spas” në Shkup vendosi lule të freskëta pranë vendprehjes së përhershme të kolosit të veprës revolucionare dhe shtetësisë maqedonase, Goce Dellçev, me rastin e 152-vjetorit të lindjes së tij.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit