Delegacion nga Kabineti i Presidentit vendosi lule me rastin e 9 Majit – Ditës së Fitores mbi Fashizmin dhe Ditës së Evropës

9 Maj 2021 | Kumtesat

 

Me rastin e 9 Majit – Ditës së Fitores mbi Fashizmin dhe Ditës së Evropës, delegacion nga Kabineti i Presidentit në përbërje të të cilit janë Blerim Kolali, këshilltar special për siguri nacionale, Valentin Dimevski, këshilltar special për siguri dhe mbrojtje dhe Biljana Bllazheska, adjutante e Presidentit, vendosën lule të freskëta pranë varrezave të dëshmorëve në Butell, duke u shprehur respekt luftëtarëve.

 

 

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit