Delegacione nga Kabineti i Presidentit me rastin e 11 Tetorit, Ditës së Kryengritjes Popullore, vendosën lule në Prilep, Kumanovë dhe Shkup

11 Tetor 2021 | Kumtesat

Delegacione nga Kabineti i Presidentit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, me rastin e 11 Tetorit, Ditës së Kryengritjes Popullore, vendosën lule pranë përmendores së Metodija Andonov – Çentos, përmendores së Kuzman Josifovski – Pitut dhe përmendores “Gruaja luftëtare” në Prilep, pranë Tumës përmendore në Kumanovë dhe pranë varrezës së partizanëve në Butel, në Shkup.

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Takimi i Presidentit Pendarovski me euroambasadorin Gir

Takimi i Presidentit Pendarovski me euroambasadorin Gir

Presidenti Stevo Pendarovski sot e mirëpriti shefin e Delegacionit të Bashkimit Evropian në Republikën e Maqedonisë së Veriut, ambasadorin Dejvid Gir, i cili ia dorëzoi raportin e Komisionit Evropian mbi përparimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut për vitin 2021....