Select Page

Demant i deklaratës së ish kryetarit të BFI-së Sulejman Rexhepi, dhënë në emisionin “Click Plus” në TV21

17 Nëntor 2020 | Kumtesat

Kabineti i Presidentit të Republikës së Maqedonisë Veriut, Stevo Pendarovski, demanton plotësisht deklaratën e ish kryetarit të Bashkësisë Fetare Islame, Sulejman Rexhepi, të dhënë në emisionin “Click Plus”- TV21.

Presidenti Stevo Pendarovski, as para dhe as menjëherë pas zgjedhjeve, nuk ka patur ndonjë komunikim të drejtpërdrejtë ose indirekt me kryetarin e atëhershëm të BFI-së, që tregon qartë se pretendimet e bëra nga Rexhepi janë plotësisht të trilluara.

Presidenti Pendarovski u zgjodh në  mënyrë legjitime dhe ligjore, në zgjedhje korrekte dhe demokratike, gjë që konfirmohet në të gjitha raportet e OSBE / ODIHR.

Konsiderojmë se deklarata të tilla nga Sulejman Rexhepi janë joserioze dhe të pahijshme, duke pasur parasysh rolin e tij të mëparshëm në Bashkësinë Fetare Islame..

Shënohet 13 Nëntori, Dita e Çlirimit të Shkupit

Shënohet 13 Nëntori, Dita e Çlirimit të Shkupit

Me rastin e shënimit të 13 Nëntorit, Ditës së Çlirimit të Shkupit, një delegacion nga Kabineti i Presidentit të Republikës së Maqedonisë së Veriut vendosi lule në “Varrezat Partizane” në Butel, në vendin e prehjes së përjetshme të Gjeneralit Mihajlo Apostolski dhe...

Pin It on Pinterest