Takimi i Presidentit Pendarovski me Rosana Duxhak, Koordinatore e Përhershme e Kombeve të Bashkuara

15 Qershor 2021 | Takimet

Presidenti Stevo Pendarovski sot takoi Rosana Duxhakun, Koordinatoren e Përhershme e Kombeve të Bashkuara në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Në takim, Duxhaku e informoi Presidentin Pendarovski për aktivitetet aktuale dhe projektet që po zbatohen në vendin tonë me mbështetjen e Organizatave të Kombeve të Bashkuara.

Bashkëbiseduesit konfirmuan bashkëpunimin e suksesshëm për realizimin e Synimeve për zhvillim të qëndrueshëm dhe  Agjendën 2030 të Kombeve të Bashkuara, e cili synon t’i japë fund varfërisë, të mbrojë mjedisin, të sigurojë arsimim cilësor, të ulë pabarazinë përbrenda vendeve dhe atë ndërshtetërore.

Në takim, Presidenti Pendarovski falënderoi për mbështetjen e vazhdueshme të OKB-së për vendin tonë në shumë fusha të rëndësishme për qytetarët.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Presidenti Pendarovski u takua me maratonistin Dario Ivanovski

Presidenti Pendarovski u takua me maratonistin Dario Ivanovski

Presidenti Stevo Pendarovski sot në parkun e qytetit në Shkup u takua me maratonistin Dario Ivanovski, i cili para disa ditësh vendosi rekord të ri maqedonas në maratonën në Sevilja, Spanjë, si dhe me trajnerin dhe menaxherin e tij, Igor Jakimovskin dhe atletin Zhan...