Select Page

Qendra e mediave

“Jemi vullnetarë për një shoqëri solidare!

“Jemi vullnetarë për një shoqëri solidare!

Sot në Zyrën e Presidentit – “Të rinjtë Hab” u përgatitën dhe u dërguan pakot e para dedikuar qytetarëve të cilët janë më të goditurit nga epidemia e korona-virusit, duke filluar kështu projekti “Jemi vullnetarë për një shoqëri solidare”. [gallery...

Kërko

Rrjetet sociale

Fjalimet