Takimi i Presidentit Pendarovski me Josip Varvodiqin, nënkryetarin e Federatës evropiane të notit dhe anëtarin e Bordit të Federatës botërore të notit

21 Nëntor 2022 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski sot e mirëpriti Josip Varvodiqin, nënkryetarin e Federatës evropiane të notit dhe anëtarin e Bordit të Federatës botërore të notit – FINA.

Në këtë takim u bisedua mbi gjendjet aktuale dhe mbi aktivitetet e realizuar deri më tani nga Federata nacionale e notit, si dhe mbi projektet organizative në not në plan vendas dhe ndërkombëtar.

Në kontekst të xhiro-llogarisë së bllokuar të Federatës nacionale të notit dhe borxhet ndaj Federatës botërore dhe Federatës evropiane të notit, në këtë takim u shkëmbyen mendime dhe informacione mbi mënyrat e mundshme për gjetjen e zgjidhjeve për sfidat që lidhen me punë e federatës.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

VMRO-DPMNE në mungesë të ideve dhe të ofertës thelbësore për qytetarët vazhdon të përdorë zhargonin rrugor dhe frazat e konsumuara, duke u përpjekur që ta diskreditojë Presidentin Pendarovski dhe reputacionin e tij. Me komunikimin e tillë politik VMRO-DPMNE-ja nuk do...

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Në suazat e aktivitetit “Kabinet i hapur”, sot Kabinetin e Presidentit e vizituan fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” nga Shuto Orizari, dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare “Dimitar Makedonski” nga Aerodromi, “Kiro Gligorov” nga Qendra dhe “Kuzman Josifovski...