Deklarata e Presidentit Pendarovski me rastin e votimit në rrethin e parë të zgjedhjeve lokale 2021

17 Tetor 2021 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski, sot, në rrethin e parë të zgjedhjeve lokale 2021, votoi në vendvotimin 2489.

Pas votimit, Presidenti Pendarovski deklaroi:

“Sipas informacioneve, deri tashmë gjysma e ditës së rrethit të parë të zgjedhjeve po zhvillohet në përgjithësi në një atmosferë pozitive. Unë shpresoj se deri në fund të ditës së zgjedhjeve do të mbetet kështu, dhe nënkuptohet edhe pas orës 19.00, në periudhën kur duhet t’i numërojmë dhe shpallim rezultatet e zgjedhjeve lokale. Megjithatë, çdo shtet serioz duhet të mbetet mobil deri në fund të procesit zgjedhor, domethënë edhe më 31 tetor, gjatë rrethit të dytë ta mbajmë ruajmë integritetin dhe kredibilitetin e procesit zgjedhor. Faleminderit.”

/

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit