Bashkëshortja e Presidentit mori pjesë në aksionin humanitar

14 Shtator 2021 | Kumtesat

Bashkëshortja e Presidentit, Elizabeta Gjorgievska, sot dhuroi pako humanitare, kurse sekretari i përgjithshëm në Kabinetin e Presidentit, Mile Boshnjakovski dhuroi gjak në Ambasadën e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në suazat e aksionit për dhurim gjaku dhe dhurim të ushqimit me rastin e përkujtimit të 11 shtatorit, si dhe për përputhje me nevojat e bashkësive në vend.

Aksioni organizohet për të trembëdhjetën herë nga Ambasada e SHBA-së në partneritet me Kryqin e Kuq të Qytetit Shkup dhe Institutin e Mjekësisë së Transfuzionit.

Me këto donacione do të ndihmohet Kryqi i Kuq që të sigurojë ushqim dhe gjëra të tjera të nevojshme për muajt e ardhshëm të dimrit për familjet të cilat kanë nevojë. Gjithashtu, do të ndihmohet Kryqi i Kuq të vendosë rrjetë më të madhe të dhuruesve të gjakut në Maqedoninë e Veriut me qëllim që të plotësohen kërkesat e ardhshme për furnizim me gjak.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

VMRO-DPMNE në mungesë të ideve dhe të ofertës thelbësore për qytetarët vazhdon të përdorë zhargonin rrugor dhe frazat e konsumuara, duke u përpjekur që ta diskreditojë Presidentin Pendarovski dhe reputacionin e tij. Me komunikimin e tillë politik VMRO-DPMNE-ja nuk do...

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Në suazat e aktivitetit “Kabinet i hapur”, sot Kabinetin e Presidentit e vizituan fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” nga Shuto Orizari, dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare “Dimitar Makedonski” nga Aerodromi, “Kiro Gligorov” nga Qendra dhe “Kuzman Josifovski...