Takimi i Presidentit Pendarovski me kryetarin e Interpolit, Ahmed Naser Al-Raisi

10 Maj 2023 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski sot e mirëpriti kryetarin e Interpolit de inspektorin e përgjithshëm në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Emirateve të Bashkuara Arabe, gjeneralmajorin Ahmed Naser Al-Raisi.

Në këtë takim u bisedua mbi bashkëpunimin e shtetit tonë me Interpolin, i cili këtë vit shënon 30 vjet të anëtarësimit në këtë organizatë.

Presidenti Pendarovski shprehu mbështetjen për thellimin e mëtejshëm të bashkëpunimit me këtë organizatë, në funksion të sigurisë globale dhe shprehu bindjen se shteti ynë do të vazhdojë të japë kontribut në bashkëpunimin policor ndërkombëtar.

Kryetari i Interpolit Al-Raisi e informoi Presidentin Pendarovski për aspektet kryesore të Konferencës së 50 evropiane rajonale të kësaj organizate, që u mbajt nga 8 deri më 10 maj në Ohër.

Në takim u shkëmbyen mendime të ndryshme mbi zhvillimin e tërësishëm të marrëdhënieve bilaterale me Emiratet e Bashkuara Arabe.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

VMRO-DPMNE në mungesë të ideve dhe të ofertës thelbësore për qytetarët vazhdon të përdorë zhargonin rrugor dhe frazat e konsumuara, duke u përpjekur që ta diskreditojë Presidentin Pendarovski dhe reputacionin e tij. Me komunikimin e tillë politik VMRO-DPMNE-ja nuk do...

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Në suazat e aktivitetit “Kabinet i hapur”, sot Kabinetin e Presidentit e vizituan fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” nga Shuto Orizari, dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare “Dimitar Makedonski” nga Aerodromi, “Kiro Gligorov” nga Qendra dhe “Kuzman Josifovski...