Intervista e Presidentit Stevo Pendarovski për “Euronews”, Shqipëria

6 Shkurt 2024 | Intervistat

Në intervistën për “Euronews” Shqipëria, Presidenti Stevo Pendarovski foli mbi rrugën eurointegruese të Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë si dhe se përparimi i vendeve të Ballkanit Perëndimor është i mundshëm vetëm nëse të gjashtë shtetet punojnë bashkë dhe e zhvillojnë bashkëpunimin rajonal. Presidenti Pendarovski në intervistë foli edhe mbi punën e tij në vitet e kaluara, në të cilat, siç tha, ka qenë i barabartë ndaj të gjitha bashkësive etnike dhe në përputhje me kompetencat e tij kushtetuese dhe ligjore është angazhuar që çdo individ, pa marrë parasysh se cilës bashkësi etnike i përket, të zërë vendin e vet në shoqërinë multietnike maqedonase.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

VMRO-DPMNE në mungesë të ideve dhe të ofertës thelbësore për qytetarët vazhdon të përdorë zhargonin rrugor dhe frazat e konsumuara, duke u përpjekur që ta diskreditojë Presidentin Pendarovski dhe reputacionin e tij. Me komunikimin e tillë politik VMRO-DPMNE-ja nuk do...

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Në suazat e aktivitetit “Kabinet i hapur”, sot Kabinetin e Presidentit e vizituan fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” nga Shuto Orizari, dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare “Dimitar Makedonski” nga Aerodromi, “Kiro Gligorov” nga Qendra dhe “Kuzman Josifovski...