Intervista e Presidentit Stevo Pendarovski për TV Sitell

2 Mars 2022 | Intervistat

Presidenti Stevo Pendarovski në intervistë për Ditarin e TV Sitell iu përgjigj pyetjeve lidhur me ngjarjet aktuale në Ukrainë, ndikimin eventual mbi sigurinë e rajonit, si dhe për reperkusionet ekonomike, përkatësisht a mund të pritet krizë ekonomike dhe energjetike në vend.

Nëpër prizmin e ngjarjeve në Ukrainë, Presidenti në këtë intervistë foli edhe mbi sfidat eurointegruese të vendit tonë, shkaqet për zmadhimin e euroskepticizmit, si dhe mbi çështjet kontestuese në dialogun me Republikën e Bullgarisë. 

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

VMRO-DPMNE në mungesë të ideve dhe të ofertës thelbësore për qytetarët vazhdon të përdorë zhargonin rrugor dhe frazat e konsumuara, duke u përpjekur që ta diskreditojë Presidentin Pendarovski dhe reputacionin e tij. Me komunikimin e tillë politik VMRO-DPMNE-ja nuk do...

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Në suazat e aktivitetit “Kabinet i hapur”, sot Kabinetin e Presidentit e vizituan fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” nga Shuto Orizari, dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare “Dimitar Makedonski” nga Aerodromi, “Kiro Gligorov” nga Qendra dhe “Kuzman Josifovski...