“Jemi vullnetarë për një shoqëri solidare!

24 Prill 2020 | Kumtesat

Sot në Zyrën e Presidentit – “Të rinjtë Hab” u përgatitën dhe u dërguan pakot e para dedikuar qytetarëve të cilët janë më të goditurit nga epidemia e korona-virusit, duke filluar kështu projekti “Jemi vullnetarë për një shoqëri solidare”.

Zyra e Presidentit të Republikës së Maqedonisë së Veriut u bëri thirrje të gjithëve që mund të përfshihen me kontributin e vet, me qëllim që në këto ditë të vështira t’i ndihmojmë, secili në suazat e mundësive tona, ata që kanë më shumë nevojë për mbështetjen tonë.

Për realizimin e kësaj iniciative, Kabineti do të bashkëpunojë me disa partnerë:

– Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut;

– Iniciativa #Rituitushqim, me fokus të uriturit dhe të pastrehët;

– “Dashamirësia” – Shoqata e qytetarëve për ndihmë të të pastrehëve, individëve dhe familjeve sociale të rrezikuara;

– Shoqata për zhvillim human-shoqëror – Projekti “Gëzimi”, me fokus fëmijët;

– “Ushqim për të gjithë – Banka për ushqim”, me fokus mbledhje të prodhimeve bujqësore, tregtare, bujqësore-industriale dhe shpërndarje të tyre te qytetarët socialë të rrezikuar.

 

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Urimi i Presidentit Pendarovski me rastin e Ramazan Bajramit

Urimi i Presidentit Pendarovski me rastin e Ramazan Bajramit

Presidenti Stevo Pendarovski, me rastin e festës së madhe myslimane Ramazan Bajram, u dërgoi urim qytetarëve të fesë islame në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe kreut të Bashkësisë Fetare Islame, Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetahu. I nderuar Reisul Ulema H....