Presidenti Pendarovski bëri homazh për dhjetë rezervistët e Armatës që humbën jetën në Karpallak

8 Gusht 2021 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski, sot në Prilep mori pjesë në shënimin e 20-vjetorit të humbjes së jetës së rezervistëve të Armatës në Karpallak. Presidenti Pendarovski vendosi lule pranë kompleksit “Karpallak” në qendër të qytetit dhe bëri homazh për nderim të rezervistëve të Armatës Goran Minovski, Sashko Kitanoski, Vebi Rushitoski, Branko Sekulloski, Ljube Despotoski, Pece Sekulloski dhe Darko Veljanoski.

Delegacion nga Kabineti i Presidentit të Republikës së Maqedonisë së Veriut vendosi lule pranë pllakës përkujtimore te vendi i quajtur Karpallak në autostradën Tetovë-Shkup, ku më 8 gusht 2001 e humbën jetën dhjetë rezervistët e Armatës nga Prilepi.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

VMRO-DPMNE në mungesë të ideve dhe të ofertës thelbësore për qytetarët vazhdon të përdorë zhargonin rrugor dhe frazat e konsumuara, duke u përpjekur që ta diskreditojë Presidentin Pendarovski dhe reputacionin e tij. Me komunikimin e tillë politik VMRO-DPMNE-ja nuk do...

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Në suazat e aktivitetit “Kabinet i hapur”, sot Kabinetin e Presidentit e vizituan fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” nga Shuto Orizari, dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare “Dimitar Makedonski” nga Aerodromi, “Kiro Gligorov” nga Qendra dhe “Kuzman Josifovski...