Takimi i Presidentit Pendarovski me përfaqësues të Odës për sigurim privat

31 Tetor 2022 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski sot i mirëpriti kryetaren e Odës së Republikës së Maqedonisë së Veriut për sigurim privat, Verica Mileska Stefanovska dhe kryetarin e Këshillit drejtues të kësaj Ode, Riste Mellkov.

Në këtë takim Presidenti Pendarovski u njoh me aktivitetet e Odës që i përfaqëson personat juridikë të cilët kryejnë sigurim privat, të udhëhequr kah përparimit të ekspertizës, profesionalizmit, veprimtarisë dhe mbrojtjes së profesionit.

Në këtë takim kryetarja e Odës, Mileska Stefanovska i prezantoi gjendjet dhe sfidat në punë, aktivitetet informative dhe veprimtarinë botuese të kësaj Ode me qëllim që të paraqitet para publikut të gjerë, si dhe mundësitë për zhvillim të sigurisë private si veprimtari e interesit publik.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

VMRO-DPMNE në mungesë të ideve dhe të ofertës thelbësore për qytetarët vazhdon të përdorë zhargonin rrugor dhe frazat e konsumuara, duke u përpjekur që ta diskreditojë Presidentin Pendarovski dhe reputacionin e tij. Me komunikimin e tillë politik VMRO-DPMNE-ja nuk do...

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Në suazat e aktivitetit “Kabinet i hapur”, sot Kabinetin e Presidentit e vizituan fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” nga Shuto Orizari, dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare “Dimitar Makedonski” nga Aerodromi, “Kiro Gligorov” nga Qendra dhe “Kuzman Josifovski...