Kremtimi i 2 Gushtit, Ditës së Republikës, Ilinden

2 Gusht 2020 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski, me rastin e 2 Gushtit – Ditës së Republikës, Ilinden, sot vendosi lule të freskëta pranë Qendrës Memoriale KAÇKM – Pelince.

Delegacione nga Kabineti i Presidentit, sot ishin pjesë të evenimenteve për kremtimin e Ilindenit në Krushevë, Smilevë dhe Shkup.

Delegacione nga Kabineti vendosën lule të freskëta pranë:

– varrit të Nikolla Karevit – Makedonium, pranë përmendores së heronjve në vendin Sliva dhe pranë përmendores së mbrojtësve të Republikës së Krushevës në Krushevë.

– përmendores së KAÇKM-së, pranë përmendores së Nikolla Karevit, pranë përmendores së Metodija Andonov- Çento dhe pranë përmendores Fuqia, Lavdia dhe Fitorja, në kështjellën Kale në Shkup;

– përmendores së Ilindenasve të Smilevës dhe pranë pllakës përkujtimore të Aradhes partizane “Dame Gruev” në Smilevë.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Urimi i Presidentit Pendarovski me rastin e Ramazan Bajramit

Urimi i Presidentit Pendarovski me rastin e Ramazan Bajramit

Presidenti Stevo Pendarovski, me rastin e festës së madhe myslimane Ramazan Bajram, u dërgoi urim qytetarëve të fesë islame në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe kreut të Bashkësisë Fetare Islame, Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetahu. I nderuar Reisul Ulema H....