Presidenti Pendarovski i dha mirënjohjet Cilësi maqedonase për vitin 2021

27 Dhjetor 2021 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski, sot ua dha Mirënjohjen për cilësi maqedonase për vitin 2021 dhjetë kompanive, institucioneve dhe organizatave të cilat japin kontribut të rëndësishëm në zhvillimin e ekonomisë nacionale dhe promovimin e saj në nivel ndërkombëtar.

Manifestimi tradicional është në organizim të Lidhjes së odave ekonomike të Maqedonisë, kurse me mbështetje të Presidentit Pendarovski.

Në përputhje me kriteret e vendosura saktësisht, fitues të mirënjohjeve të sivjetshme janë: Bonives Kompani, IPSH Apteka Violla, Agens Kamini, Kasa Italia, KMG EOL Kvazar, Kantina e Verës Venec, Kompjunet inzhenering, Hotel Tims, Eko Logistik Servis dhe Qendra Republikane për Mbështetje të Personave me Aftësi të Kufizuara Intelektuale – PORAKA.

Presidenti Pendarovski në fjalimin e vet i theksoi sfidat me të cilat u ballafaqua ekonomia vendase si pasojë e pandemisë botërore. Në këtë kontekst shprehu bindjen se kompanitë kanë përgjigje përkatëse ndaj krizës dhe se do të vazhdojnë me punën e suksesshme duke e mbindërtuar cilësinë e prodhimeve dhe të shërbimeve që i japin.

“Duke e parë të gjithë situatën, mbartësit e Mirënjohjes meritojnë respekt të veçantë që në kohë aspak të lehta e zhvillojnë potencialin e vet dhe arrijnë rezultate të jashtëzakonshme duke e mbajtur cilësinë e lartë të prodhimeve dhe shërbimeve”, tha Presidenti Pendarovski.

Duke shprehur falënderim për Lidhjen e odave ekonomike që, duke  mbajtur kriteret e larta, vazhdon me traditën për dhënien e Mirënjohjes për cilësi maqedonase, Presidenti Pendarovski theksoi se ky është një kontribut i rëndësishëm për ekonominë maqedonase në këto kohë jashtëzakonisht të komplikuara. Në këtë drejtim i përgëzoi fituesit për arritjet në vitin 2021 dhe u dëshiroi që mirënjohja të jetë motiv plus për rezultate edhe më të mira.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Presidenti Pendarovski për vizitë në Nju-Xhersi

Presidenti Pendarovski për vizitë në Nju-Xhersi

Presidenti Stevo Pendarovski në suazat e vizitës së punës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, me rastin e pjesëmarrjes në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara, dje e vizitoi Nju-Xhersin. I shoqëruar nga bashkëshortja, Elizabeta Gjorgievska, Presidenti...