Mesazhi i Presidentit Pendarovski me rastin e 7 Majit – Ditës së Policisë Maqedonase

7 Maj 2023 | Fjalimet

Të gjithë përfaqësuesve të Ministrisë së Punëve të Brendshme ua uroj 7 Majin – Ditën e Policisë Maqedonase.

Plotësimi i organizuar, i disiplinuar dhe me sakrificë i detyrave dhe ballafaqimi me sfidat e sigurisë nga policia, është kyç në ruajtjen e jetëve njerëzore, si dhe ruajtjen e paqes, sigurisë, mbrojtjes dhe përparimit. Prandaj nevojitet përshtatje e përhershme me gjendjet e reja dhe nevojat në shoqëri, përparim i kapaciteteve dhe bashkëpunimit më të gjerë.

Duke e uruar Ditën e Policisë Maqedonase, dua të shpreh bindjen se edhe në të ardhmen do të vazhdoni nëpërmjet punës së ndershme, të vetëdijshme dhe profesionale t’u shërbeni të gjithë qytetarëve tanë, ta mbroni sigurinë dhe pronën e tyre personale, kurse kështu të kontribuoni në përforcimin e kredibilitetit dhe besimit te qytetarët.

 

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit