Mjetet e shitjes së muralit iu dhuruan Qendrës ditore për personat me aftësi të kufizuar mentale ose trupore – Berovë

6 Dhjetor 2021 | Kumtesat

Sot në Kabinetin e Presidentit, Oda Ekonomike e Maqedonisë së Veriut, ia dorëzoi çekun Qendrës ditore për personat me aftësi të kufizuara mentale ose trupore – Berovë. Mjetet janë për rinovim të Qendrës, për pajisje të kabineteve për terapi fizike dhe hidroterapi, si dhe të dhomës senzore për fëmijët me autizëm.

Më parë, Oda Ekonomike e bleu muralin të cilin me rastin e 30-vjetorit të pavarësisë së shtetit maqedonas e përpunuan artisti Gjorgje Jovanoviq dhe studentet e Fakultetit të Artit Figurativ Evgenia Trajkovska dhe Milena Petkovska. Ky akt siç theksuan nga Oda, duhet të jetë nxitje edhe për shumë afaristë që të dëshmojnë përgjegjësi shoqërore dhe t’u dhurojnë individëve ose institucioneve të cilët janë nevojë për ndihmë.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

VMRO-DPMNE në mungesë të ideve dhe të ofertës thelbësore për qytetarët vazhdon të përdorë zhargonin rrugor dhe frazat e konsumuara, duke u përpjekur që ta diskreditojë Presidentin Pendarovski dhe reputacionin e tij. Me komunikimin e tillë politik VMRO-DPMNE-ja nuk do...

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Në suazat e aktivitetit “Kabinet i hapur”, sot Kabinetin e Presidentit e vizituan fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” nga Shuto Orizari, dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare “Dimitar Makedonski” nga Aerodromi, “Kiro Gligorov” nga Qendra dhe “Kuzman Josifovski...