Pjesëmarrja e Presidentit Pendarovski në Konferencën e 58-të të Sigurisë në Munih

17 Shkurt 2022 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski, nga 18 deri më 20 shkurt 2022, në Munih, Republikën Federale të Gjermanisë do të marrë pjesë në Konferencën e 58-të të Sigurisë në Munih.

Në këtë konferencë është paraqitur pjesëmarrja e më shumë se 30 shefave të shteteve dhe qeverive, si dhe të qindra ministrave dhe shefeve të organizatave relevante ndërkombëtare.

Është paraparë që Presidenti Pendarovski gjatë pjesëmarrjes në Konferencën e Sigurisë në Munih të ketë më shumë takime me një pjesë të pjesëmarrësve në këtë takim. Në fokusin e takimeve të Presidentit Pendarovski do të jetë integrimi evropian dhe gjendjet e sigurisë në rajon dhe në hapësirën euroatlantike.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit