Takimi i Presidentit Pendarovski me përfaqësuesit e organizatave qytetare në Këshillin për bashkëpunim midis Qeverisë dhe shoqërisë qytetare

3 Shkurt 2023 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski sot i mirëpriti përfaqësuesit e organizatave qytetare që janë pjesë e Këshillit për bashkëpunim midis Qeverisë dhe shoqërisë qytetare.

Në këtë takim përfaqësuesit e organizatave qytetare e informuan Presidentin Pendarovski mbi punën e Këshillit, si dhe mi pikëpamjet e tyre për përmirësimin e bashkëpunimit dhe dialogut të sektorit qytetar me Qeverinë.

Presidenti Pendarovski shprehu mbështetje për punën të pandërprerë të Këshillit për bashkëpunim midis Qeverisë dhe shoqërisë qytetare, duke e theksuar rëndësinë e sektorit joqeveritar në zhvillimin e shoqërisë demokratike, si dhe pritjen që sektori joqeveritar të japë kontributin e vet aktiv në procesin e aderimit në Bashkimin Evropian.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Urimi i Presidentit Pendarovski me rastin e Ramazan Bajramit

Urimi i Presidentit Pendarovski me rastin e Ramazan Bajramit

Presidenti Stevo Pendarovski, me rastin e festës së madhe myslimane Ramazan Bajram, u dërgoi urim qytetarëve të fesë islame në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe kreut të Bashkësisë Fetare Islame, Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetahu. I nderuar Reisul Ulema H....