Mesazhi i Presidentit Pendarovski me rastin e Ditës së Sëmundjeve të Rralla – 28  Shkurt

28 Shkurt 2022 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski, me rastin e Ditës së sëmundjeve të Rralla – 28 Shkurtin, e dërgoi këtë mesazh:

Pacientët me sëmundje të rralla meritojnë kujdes të tërësishëm shëndetësor, të mos lejojmë që e panjohura dhe paragjykimet të jenë pengesë për cilindo pacient. Të japim mbështetje dhe të dëshmojmë solidaritet dhe empati.

Jo vetëm më 28 shkurt kur e shënojmë Ditën e Sëmundjeve të Rralla, çdo ditë ta ngremë vetëdijen për luftën e të gjithëve që vuajnë nga sëmundjet e rralla.

Nëse ka shpresë se mund të shpëtohet apo përmirësohet jeta e dikujt me terapi apo shërbime të caktuara shëndetësore, atëherë të ndihmojmë dhe të mundësojmë zgjidhje sistematike, shërbime përkatëse shëndetësore dhe sociale për pacientët me sëmundje të rralla dhe për familjet e tyre.

 

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

VMRO-DPMNE në mungesë të ideve dhe të ofertës thelbësore për qytetarët vazhdon të përdorë zhargonin rrugor dhe frazat e konsumuara, duke u përpjekur që ta diskreditojë Presidentin Pendarovski dhe reputacionin e tij. Me komunikimin e tillë politik VMRO-DPMNE-ja nuk do...

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Në suazat e aktivitetit “Kabinet i hapur”, sot Kabinetin e Presidentit e vizituan fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” nga Shuto Orizari, dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare “Dimitar Makedonski” nga Aerodromi, “Kiro Gligorov” nga Qendra dhe “Kuzman Josifovski...