Presidentët Pendarovski dhe Radev biseduan për perspektivat e përparimit të integrimit evropian të Republikës së Maqedonisë së Veriut

4 Nëntor 2020 | Kumtesat

Presidentët Stevo Pendarovski dhe Rumen Radev, sot patën një bisedë telefonike në të cilën diskutuan qëndrimet e të dy vendeve lidhur me kushtet për fillimin e negociatave të Republikës së Maqedonisë së Veriut për anëtarësim në Bashkimin Evropian.

Presidentët Stevo Pendarovski dhe Rumen Radev, sot patën një bisedë telefonike në të cilën diskutuan qëndrimet e të dy vendeve lidhur me kushtet për fillimin e negociatave të Republikës së Maqedonisë së Veriut për anëtarësim në Bashkimin Evropian.

Krerët e Shteteve diskutuan mundësinë e vizitës së Presidentit Pendarovski në Bullgari, kur për këtë të krijohen kushtet e përshtatshme.

 

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit