Presidenti Pendarovki e dorëzoi mandatin për krijimin e Qeverisë

13 Gusht 2020 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski, në bazë të nenit 84, paragrafi 1, alineja e parë, kurse në përputhje me nenin 90, paragrafin 1 të Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe propozimin e Koalicionit “Mundemi”, sot ia dorëzoi mandatin Zoran Zaevit.

“Në bazë të nenit 84, paragrafi 1, alineja e parë, kurse në përputhje me nenin 90, paragrafin 1 të Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe propozimin e Koalicionit “Mundemi”, për mandatar për krijimin e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut e caktoj Zoran Zaevin, kryetarin e LSDM-së dhe deputet në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut”, deklaroi Presidenti Pendarovski.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Presidenti Pendarovski për vizitë në Nju-Xhersi

Presidenti Pendarovski për vizitë në Nju-Xhersi

Presidenti Stevo Pendarovski në suazat e vizitës së punës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, me rastin e pjesëmarrjes në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara, dje e vizitoi Nju-Xhersin. I shoqëruar nga bashkëshortja, Elizabeta Gjorgievska, Presidenti...