Presidenti Pendarovski drejtuar vullnetarëve: Ju jeni shembull si duhet të jemi solidarë dhe të ndihmojmë

5 Dhjetor 2020 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski me rastin e festimit të 5 Dhjetorit – Ditës Ndërkombëtare të Vullnetarizmit sot bisedoi me vullnetarë nga rajonet dhe organizatat e ndryshme të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Në këtë bisedë morën pjesë vullnetarë nga Kryqi i Kuq, UNICEF-i, Lidhja e Skautëve të Maqedonisë, Shoqata SANO, si edhe studentë nga Fakulteti i Mjekësisë, si dhe doktorë vullnetarë të cilët po ndihmojnë në luftën kundër kovid-19.

Presidenti Pendarovski theksoi se e vlerëson lart angazhimin e tyre të tërësishëm vullnetar dhe rolin e tyre në mbështetje të bashkësisë dhe i inkurajon vullnetarët të vazhdojnë me aktivitetet e veta.

“Ju jeni shembull si duhet të jemi solidarë dhe të ndihmojmë. Kemi shumë se çfarë të mësojmë prej jush” u tha vullnetarëve Presidenti Pendarovski, duke shprehur falënderim për të gjithë kohën që e ndajnë që të ndihmojnë dhe të kontribuojnë në mirëqenien e shoqërisë sonë.

“Me kontributin tuaj vullnetar dëshmuar se mund të ndryshohet pozitivisht jeta e njerëzve rreth jush dhe sidomos e atyre që kanë më shumë nevojë”, theksoi Presidenti në bisedën me vullnetarët.

Vullnetarët i shkëmbyen përvojat e veta, nevojat dhe sfidat me të cilat ballafaqohen në situata krize, sidomos gjatë pandemisë dhe e theksuan nevojën për ngritjen e vetëdijes publike dhe mbështetjen për vullnetarizmin.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

VMRO-DPMNE në mungesë të ideve dhe të ofertës thelbësore për qytetarët vazhdon të përdorë zhargonin rrugor dhe frazat e konsumuara, duke u përpjekur që ta diskreditojë Presidentin Pendarovski dhe reputacionin e tij. Me komunikimin e tillë politik VMRO-DPMNE-ja nuk do...

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Në suazat e aktivitetit “Kabinet i hapur”, sot Kabinetin e Presidentit e vizituan fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” nga Shuto Orizari, dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare “Dimitar Makedonski” nga Aerodromi, “Kiro Gligorov” nga Qendra dhe “Kuzman Josifovski...