Presidenti Pendarovski e mirëpriti Rade Hristovskin, guvernatorin e Distriktit Rotari 1912

18 Prill 2023 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski sot e mirëpriti Rade Hristovskin, guvernatorin e Distriktit Rotari 1912.

Hristovski e informoi Presidentin mbi aktivitetet aktuale dhe planet e ardhshme për realizimin e projekteve me rëndësi për bashkësinë, si dhe mbi bashkëpunimin ndërkombëtar që e realizojnë.

Presidenti Pendarovski e përgëzoi Hristovskin si maqedonasin e parë, guvernator i Distriktit Rotari 1912, duke u realizuar kështu një nga synimet shumëvjeçare të rotarëve në shtetin tonë që të kenë Distriktin dhe guvernatorin e vet. Presidenti shprehu pritjen se ky funksion do të kontribuojë në përforcimin e lëvizjes Rotari dhe rolin e saj në suazat e Rotari Internacional dhe shprehu mbështetje për projektet e tyre lokale dhe ndërkombëtare.

Distrikti Rotari 1912 i bashkon të gjitha klubet rotariane nga Sllovenia dhe Maqedonia e Veriut. Në Distriktin 1912 momentalisht veprojnë 76 klube rotariane dhe 24 klube të rotarëve të rinj.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit