Presidenti Pendarovski e nënshkroi Dekretin për shpalljen e Ligjit për ndryshim të Ligjit për financim të partive politike

11 Dhjetor 2020 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski, sot e nënshkroi Dekretin për shpalljen e Ligjit për ndryshim të Ligjit për financim të partive politike.

Presidenti Pendarovski pret se në të njëjtën mënyrë se si u kthehen partive politike mjetet e ndaluara për financim, të cilat i kanë me ligj, do t’u kthehen edhe mjetet financiare të gjitha institucioneve të cilat realizojnë interes publik vital.

Mjetet janë ndaluar në kushtet e gjendjes së jashtëzakonshme për përdorim të tyre në ballafaqimin me pasojat ekonomike dhe sociale të krizës shëndetësore.

 

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

VMRO-DPMNE në mungesë të ideve dhe të ofertës thelbësore për qytetarët vazhdon të përdorë zhargonin rrugor dhe frazat e konsumuara, duke u përpjekur që ta diskreditojë Presidentin Pendarovski dhe reputacionin e tij. Me komunikimin e tillë politik VMRO-DPMNE-ja nuk do...

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Në suazat e aktivitetit “Kabinet i hapur”, sot Kabinetin e Presidentit e vizituan fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” nga Shuto Orizari, dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare “Dimitar Makedonski” nga Aerodromi, “Kiro Gligorov” nga Qendra dhe “Kuzman Josifovski...