Presidenti Pendarovski i dërgoi vendimet e shpalljes së gjendjes së jashtëzakonshme në Kuvend për konfirmim

25 Gusht 2020 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski, në përputhje me Kushtetutën, sot i dërgoi pesë vendimet me të cilat është shpallur gjendja e jashtëzakonshme në shtet në kushtet e pandemisë së virusit korona, për konfirmim në Kuvend.

Vendimet janë miratuar në periudhën nga marsi deri në qershor të këtij viti me propozim nga Qeveria dhe në situata të Kuvendit të shpërndarë, pa mundësi që të mbajë seancë ku vetë do të mund të vendoste për nevojën për gjendje të jashtëzakonshme në kushte të pandemisë.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit