Presidenti Pendarovski i mirëpriti kampionet evropianë në motoçiklizëm, Hristijan Buzallkovskin dhe Sinisha Koçoskin

17 Dhjetor 2022 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski i mirëpriti kampionët evropianë BMU në klasën F600 dhe F1000, Kristijan Buzallkovskin dhe Sinisha Koçoskin.

Motoçiklistët Maqedonas e njohën Presidentin Pendarovski me të gjitha sukseset e tyre të arritura dhe me planet e ardhshme, si dhe me aktivitet në suazat e Federatës së motoçiklizmit në Maqedoninë e Veriut.

Presidenti Pendarovski i përgëzoi Buzallkovskin dhe Koçoskin për titujt evropianë të fituar dhe u dëshiroi suksese të mëtejshme në sportin e motoçiklizmit.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

VMRO-DPMNE në mungesë të ideve dhe të ofertës thelbësore për qytetarët vazhdon të përdorë zhargonin rrugor dhe frazat e konsumuara, duke u përpjekur që ta diskreditojë Presidentin Pendarovski dhe reputacionin e tij. Me komunikimin e tillë politik VMRO-DPMNE-ja nuk do...

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Në suazat e aktivitetit “Kabinet i hapur”, sot Kabinetin e Presidentit e vizituan fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” nga Shuto Orizari, dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare “Dimitar Makedonski” nga Aerodromi, “Kiro Gligorov” nga Qendra dhe “Kuzman Josifovski...